Uw nachtrust kan worden verstoord door bewuste en onbewuste (pijn)prikkels. Zoals de aanwezigheid van lichamelijke klachten en/of door het slaapsysteem. Hierdoor kunt u tijdens uw slaap meer gaan bewegen en worden er meer tussenhoudingen aangenomen. Dit zorgt voor een verminderde nachtrust en het ontstaan en/of versterken van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, slapende armen en/of benen, lage rugpijn, bekken- en heupklachten en schouder- en nekklachten.

Dmv een SlaapID ® meting (zie www.slaapfysio.nl voor meer informatie) kunnen wij meer inzicht krijgen in uw slaapsituatie. Tijdens de SlaapID ® meting, waarbij u drie nachten met een SlaapID sensor slaapt, welke dmv een gordel rond uw borstkast zit, krijgen wij een indruk van zowel de slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat als slaapritme.

Door het geven van gerichte adviezen, behandelingen en een evt. aanpassing van uw slaapsituatie hopen wij een belangrijke rol spelen te kunnen spelen in het voorkomen en/of verzachten van uw klachten.

Om tot de juiste beoordeling te komen kan er gebruik worden gemaakt van de expertise van de ervaren beddenspecialisten van TMC (www.beddenspecialist.nl/tmc) welke aangesloten is bij de overkoepelende organisatie van de Beddenspecialist.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob van de Leur tel: 0113-655008 of 06-144 18 224.